per pagina
Sorteer op
 • Krulsla 'Lollo Bionda'
  Krulsla 'Lollo Bionda'

  Krulsla ‘Lollo Bionda’ is een krulsla en vormt geen krop, maar een open bladrozet met sterk ingesneden, heldergroene, malse bladeren. Dit ras is ook geschikt als pluksla. In een vroeg stadium ook geschikt als pluksla…

  € 2,80
 • Krulsla 'Lollo Rossa'
  Krulsla 'Lollo Rossa'

  Krulsla ‘Lollo Rossa’ is een snelgroeiende, roodbruine krulsla met sterk ingesneden bladeren en zeer decoratief en zacht blad. Dit ras is ook geschikt als pluksla. Vanwege het planttype (weinig kroppend) kunnen natuurlijke…

  € 2,80
 • Muskaatpompoen
  Muskaatpompoen

  Muskaatpompoen 'Muscat de Provence' geeft middelgrote, platronde vruchten met diepe ribben. De vrucht is eerst groen en na afrijping kleurt deze naar oranjecrème. Te gebruiken in soepen en pasteien.

  Voorzaaien: in mei, warm…

  € 2,80
 • Paksoi 'Tasai'
  Paksoi 'Tasai'

  Paksoi ‘Taisai’ is een snelgroeiend bladgewas. Vanwege snel doorschieten is het niet verstandig om al vroeg in het voorjaar te zaaien. Tijdig oogsten komt de smaak ten goede. Mochten bij er bij de oogst al wat bloemknoppen…

  € 2,80
 • Palmkool 'Nero di Toscana'
  Palmkool 'Nero di Toscana'

  Palmkool ‘Nero di Toscana’ is een typische Toscaanse kool die wordt geteeld als boerenkool. Deze palmkool is bestand tegen Toscaanse winters, niet tegen Nederlandse winters.

  Zorg voor goede bemesting en i.v.m. knolvoet is…

  € 2,80
 • Pastinaak 'Tender and True'
  Pastinaak 'Tender and True'

  Pastinaak ‘Tender and True’ is gemakkelijk te telen en kan vrij veel vorst verdragen. Let op bij zonnig weer: aanraking met de plant kan dan brandwonden veroorzaken. Pinksternakelknollen, oftewel pastinaak, was vroeger een…

  € 2,80
 • Pluksla 'Catalogna'
  Pluksla 'Catalogna'

  Pluksla ‘Catalogna’ heeft lange, ingesneden en donker-groene bladeren. Wordt ook wel hertshoornbladsla genoemd. Dit ras is vroeg en schiet niet snel door.

  Ruim zaaien of planten, op 30 x 30 cm.
  Oogst: Regelmatig plukken…

  € 2,80
 • Pompoen 'Butternut' flespompoen
  Pompoen 'Butternut' flespompoen

  Flespompoen 'Butternut' is een traditioneel, rankend ras dat crèmekleurige vruchten geeft. De vruchten hebben een kleine zaadholte, zachte smaak en zijn matig houdbaar.

  Voorzaaien in laatste 2 weken van april en eerste 2 weken…

  € 2,80
 • Pompoen 'Uchiki Kuri'
  Pompoen 'Uchiki Kuri'

  Pompoen ‘Uchiki Kuri’ is een oranje Hokkaido-pompoen met een variërend vruchtgewicht van 0,8-2,0 kg. Rankend type. Smakelijk vruchtvlees en rijk aan vitamines en mineralen.

  Zaaien
  Zaai pompoenzaad op de vaste, vochtige…

  € 2,80
 • Pompoen Groene Hokkaido
  Pompoen Groene Hokkaido

  Pompoen groene Hokkaido heeft groene vruchten met geel-oranje vruchtvlees; overwegend 1,0 tot 1,5 kg. De smaak is verrukkelijk. Geschikt voor soep en diverse andere gerechten.

  Goede bewaarpompoen met een diameter van ongeveer 25…

  € 2,80
 • Rode biet 'Chioggia'
  Rode biet 'Chioggia'

  Rode biet ‘Chioggia’ is een oud ras afkomstig uit het Italiaanse plaatsje Chioggia. Het vruchtvlees van de Chioggia heeft prachtige rood-witte ringen en een zachte zoete smaak. Dit ras geeft een goede opbrengst en mooie grote…

  € 2,80
 • Rode biet 'Cylindra'
  Rode biet 'Cylindra'

  Rode biet Cylindra type Halflange is een smalle hoogopgroeiende biet, smakelijk, ook zeer geschikt voor garnering. Niet te vroeg zaaien.

  Met een teelt in de kas kan je heel goed in februari en maart bieten zaaien.
  Zaaitijd april…

  € 2,80
 • Rode biet 'Egyptische platronde'
  Rode biet 'Egyptische platronde'

  Rode biet ‘Egyptische platronde’ is een vroeg ras en geschikt voor bewaring. Deze biet heeft een zoete smaak. De bieten kunnen niet verplant worden. Voor bewaring is de tweede helft van mei de beste zaaiperiode.

  Met een teelt…

  € 2,80
 • Rode biet 'Kogel 2'
  Rode biet 'Kogel 2'

  Rode biet ‘Kogel 2’ is een ras voor zomer- en herfstteelt, welke zeer geschikt is voor bewaring. De bieten kunnen niet verplant worden. Voor bewaring is de tweede helft van mei de beste zaaiperiode.

  Met een teelt in de kas…

  € 2,80
 • Rode kool 'Langedijker Bewaar 2'
  Rode kool 'Langedijker Bewaar 2'

  Rode kool ‘Langedijker Bewaar 2’ is een mooie middelgrote hoog-ronde rode kool. Dit ras vraagt een goed bemeste en vochthoudende grond.

  Buiten zaaien op zaaibed tot uiterlijk eind april en na ongeveer 6 weken overplanten op…

  € 2,80
 • Savooiekool 'Westlandse Putjes'
  Savooiekool 'Westlandse Putjes'

  Savooiekool ‘Westlandse Putjes’ is een donkergroene, gekroesde kool, waarvan de bovenste bladeren niet helemaal gesloten zijn, met een ’putje’.

  Savooiekool kan enige vorst verdragen en kan daarom vrij lang op de tuin…

  € 2,80
 • Schorseneer
  Schorseneer

  Schorseneer ‘VRN-Enorma’ heeft een lange wortel met een donkerbruine schil. Verbouw op een diep losgemaakte, homogene grond. Schorseneren kun je beter niet verplanten. Schil verwijderen met dunschiller of schrappen na kort…

  € 2,80
 • Snijbiet 'Donkergr. Gladde Witribbige 3'
  Snijbiet 'Donkergr. Gladde Witribbige 3'

  Snijbiet ‘Donkergr. Gladde Witribbige 3’ is een forse snijbiet met brede witte bladstelen met glad, groen blad. Schiet niet snel door. Gemakkelijk te telen op alle grondsoorten.

  Zaaien van maart tot augustus op een…

  € 2,80
 • Snijbiet 'Groene Gewone'
  Snijbiet 'Groene Gewone'

  Snijbiet ‘Groene Gewone’ is een snijbiet met dunne bladstelen en veel groen blad. Gemakkelijk te telen op alle grondsoorten.

  Zaaien van maart tot augustus op een plantafstand van 20x15 cm; ca. 15 zaden per strekkende meter…

  € 2,80
 • Snijbiet 'Rhubarb Chard'
  Snijbiet 'Rhubarb Chard'

  Snijbiet ‘Rhubarb Chard’ is een rode snijbiet met lange appeltjesrode bladstelen en nerven in het iets gekroesd blad. Gemakkelijk te telen op alle grondsoorten.

  Gemakkelijk te telen bladgroente op alle grondsoorten. Zaaien…

  € 2,80
 • Snijbiet 'Selectie Sunset'
  Snijbiet 'Selectie Sunset'

  Snijbiet ‘Sunset’ selectie heeft prachtig geeloranje bladstelen en groen blad. In de herfst en winter doet deze snijbiet het ook goed in een vorstvrije kas.
  TIP: ook geschikt als babyleaf (zaaiperiode: maart-augustus)!

  € 2,80
 • Spruitkool 'Groninger'
  Spruitkool 'Groninger'

  Spruitkool ‘Groninger’ is een oud landras met veel variatie. De spruitjes die niet mooi gesloten zijn, kunnen gebruikt worden voor de stamppot.

  Zaai in de maand april voor en plant in mei uit op 60x50 cm. 1 pakje is voor…

  € 2,80
 • Suikermais 'Golden Bantam'
  Suikermais 'Golden Bantam'

  Suikermais ‘Golden Bantam’ is een heerlijke zoete suikermais. Te zware bemesting resulteert in minder zoete maiskolven. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de kolven op tijd te oogsten en direct te consumeren. Het…

  € 2,80
 • Witte kool ‘Filderkraut’
  Witte kool ‘Filderkraut’

  Witte kool ‘Filderkraut’ is de meest smaakvolle onder de witte kolen. Deze kool is zacht en wat zoeter dan andere rassen. Een betrouwbaar ras met weinig teeltproblemen. De kool wordt wat later gevormd en kan fors uitgroeien.…

  € 2,80
 • Wortelpeterselie
  Wortelpeterselie

  Wortelpeterselie is een variëteit van peterselie waarvan behalve het gladde, donkergroene blad ook de verdikte penwortel gegeten kan worden. Het verse blad wordt gebruikt als toekruid voor vele gerechten zoals soep en wortelen.…

  € 2,80
 • Aubergine 'Violetta Lunga 3'
  Aubergine 'Violetta Lunga 3'

  Aubergine ‘Violetta Lunga 3’ is een tamelijk vroeg ras dat vrij slanke, donkerpaarse vruchten met een groene steel vormt.

  Voorzaaien: maart-april binnen bij 20-25 graden, uitplanten in mei-juni. Plantafstand 75 x 50 cm. 1…

  € 3,00
 • Blokpaprika 'Jubilandska'
  Blokpaprika 'Jubilandska'

  Blokpaprika ‘Jubilandska’ is een zoete paprika met langwerpige vruchten. De vruchten zijn in een jong stadium groen en gaan bij rijping over in rood. Jubilanska is een laagblijvende soort waarbij snoeien niet nodig is.

  In kas…

  € 3,00
  28 - 54 van 128 resultaten
© 2018 - 2024 De Stadsakker, alles voor de moestuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel