Tuindieren een handje helpen met de producten van Stadsakker Groningen

Wil jij tuindieren een handje helpen? Het hebben van dieren in de tuin maakt veel mensen blij. Dat is ook niet zo gek, want tuindieren zijn prachtig en daarnaast grappig om te zien. Als je tuindieren vaker wilt zien, of ze een handje wil helpen in moeilijke periodes, ben je hier op de juiste plek. We bieden verschillende producten in ons assortiment, zodat jij een veilige omgeving kan creëren voor tuindieren.

Zoek je iets wat je niet op de website ziet staan? Neem contact met ons op of kom eens langs in de winkel!

Insecten- en vogelhuisjes

We bieden verschillende soorten vogelhuisjes om tuinvogels een warm plekje te geven voor de winter en om te nestelen. Zo hebben we verschillende nestkasten, unieke en grappige vogelhuisjes, een nestbuidel, huiszwaluwnesten en een vogelpot voor mezen en mussen. 

Daarnaast schenken we ook aandacht aan de insecten in de tuin. Insecten in je tuin zijn namelijk ontzettend belangrijk. Zo zijn veel insecten goede opruimers en eten vervelende beestjes op. Daarnaast spelen bijen ook een belangrijke rol. Bijen zorgen voor bestuiving, waardoor jouw groenten en bloemen goed en mooi groeien. Daarom bieden we bijenhuisjes in ons assortiment om je bijen met een nestgelegenheid of onderkomen te verwelkomen. Op deze manier help je de bijen en zorg je ervoor dat jouw groenten en bloemen gezond kunnen uitgroeien.

Slakken vermijden

We kunnen ons voorstellen dat het erg vervelend is om slakken in je tuin te hebben; ze eten alles op en maken je planten stuk. Toch is het ook jammer als de slakken verdelgd worden. Slakken zijn namelijk goede opruimers. Ze eten bijvoorbeeld dood organisch materiaal en kleine (nog vervelendere) diertjes op. Daarom bieden we onze slakkentape aan. Deze koperen tape plaats je op de tegels om de planten of op een plantenpot. Als de slak in aanraking komt met de tape krijgt hij een schokje en kruipt hij niet verder. Op deze manier hoef je geen slakken te verdelgen en blijven je planten ongedeerd. 

Vogelvoer

Tuinvogels hebben het zwaar in de winter. Het wordt moeilijker voor ze om voldoende eten te vinden. Daarom is het belangrijk om ze bij te voeren met vogelvoer. Daarnaast onthouden tuinvogels waar ze hun extra eten vandaan halen. Dus als je in de zomer al vetbollen en voederhuisjes ophangt, weten ze je ook in de winter goed te vinden. Hierdoor zul je merken dat je steeds vaker tuinvogels in je tuin gaat zien. 

Voederhuisjes

Een voederhuisje is een soort vogelhuisje voor tuinvogels, maar dan met vogelvoer. Dit is een fijne manier voor tuinvogels om te eten en tegelijkertijd decoreert het jouw tuin! In een voederhuisje kun je vogelvoer leggen zoals pindakaas voor vogels, pinda’s, vetbollen, meelwormen en meer!

Decoratie voor buiten

Naast voederhuisjes en vogelhuisjes bieden wij nog meer decoratie voor buiten. Zo hebben we bijvoorbeeld onze leuke metalbirds. Dit zijn vogels op een tak, gemaakt van metaal, wat je in een boompje kunt prikken. Een metalen kuifmees of roodborstje is super leuk om cadeau te geven aan een echte vogelliefhebber.

Alles voor jouw tuin 

In onze winkel hebben we nog veel benodigdheden voor in jouw tuin. Kom dus zeker een keertje langs of neem contact op voor meer informatie. 

Alles voor tuindieren

© 2018 - 2024 De Stadsakker, alles voor de moestuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel