Tuinbenodigdheden bij De Stadsakker Groningen

Ben je druk bezig met het onderhouden van jouw tuin? Wil je een moestuin aanleggen of een mooie relax-hoek creëren? Het hebben van de juiste tuinbenodigdheden is jouw eerste stap. Want hoe kun je iets moois creëren zonder het juiste materiaal? Bij de Stadsakker in Groningen bieden we alles wat jij nodig hebt om je tuin weer als nieuw te maken of om het gewoon maandelijks te onderhouden. Kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies of bekijk hieronder ons ruime assortiment!

Zoek je iets anders dan wat op de webshop staat? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Tuinartikelen voor kweken

Wil jij graag plantjes kweken? Zorg er dan eerst voor dat je de juiste kweekspullen in huis hebt. Een kweekkastje is bijvoorbeeld een vereiste. Daarnaast heb je ook de juiste vezelpotjes nodig, voor als de plantjes al wat groter zijn. Ook kan een flessebroes niet missen in je toolbox. Hiermee geef je namelijk de pas gezaaide plantjes de juiste hoeveelheid water.

Tuinbenodigdheden voor snoeien

De kwaliteit van snoeigereedschap is vaak iets wat onderschat wordt. Het hebben van een échte, goede snoeischaar kan namelijk een behoorlijk verschil maken. Zo is goed snoeimateriaal van bijvoorbeeld Felco of Smartfit, volledig uniek ten opzichte van de standaard snoeischaar bij de dichtstbijzijnde winkel. Het verschil merk je vrijwel direct. Met onze heggenscharen, snoeischaren en zagen, merk je dat de beweging veel soepeler gaat en er minder inspanning nodig is. Daarnaast gaan onze snoeigereedschappen ook veel langer mee. Je zult minder snel roestplekjes zien.

De Wit tuingereedschap

Als je denkt aan tuinbenodigdheden, denk je ook meteen aan tuingereedschap zoals een onkruidkrabber, plantschepje en handvorkje. Omdat wij bij De Stadsakker alleen de beste tuinartikelen verkopen, verkopen wij dit soort gereedschap van het merk De Wit. De Wit tuingereedschap staat namelijk bekend als een van de betere merken tuingereedschap. Dit komt door de goede kwaliteit en de duurzaamheid van hun producten. Zo zijn hun producten gemaakt van Boron staal uit gerecyclede metalen en worden ze gemaakt met behulp van zonne-energie. 

De Wit tuinbenodigdheden

Bescherm je handen met tuinhandschoenen

Wanneer je aan de slag gaat in je tuin, zijn er altijd een paar dingen die je écht in je toolbox moet hebben voor je gaat beginnen. Zo zijn goede tuinhandschoenen niet te missen. Misschien heb je nog een paar oude tuinhandschoenen van zeven jaar geleden liggen, maar dan is het toch echt tijd om een nieuw paar te kopen. Tuinhandschoenen zijn namelijk belangrijker dan in eerste instantie gedacht wordt. Vaak denkt men dat ze in het leven zijn geroepen om te voorkomen dat je handen vuil worden. Toch heeft het een belangrijkere functie dan alleen dat. Tuinhandschoenen voorkomen namelijk ook blaren en wondjes. Je wilt bijvoorbeeld geen doorns of stekels in je vingers krijgen. Daarnaast, als je de hele middag met je blote handen onkruid weghaalt, merk je al snel dat je blaren aan je handen krijgt. Ook hiervoor zijn tuinhandschoenen erg handig! 

De basis tuinbenodigdheden bij Stadsakker Groningen

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met jouw tuin, maar heb je nog niet de juiste tuinbenodigdheden gevonden? Of weet je nog niet goed welk gereedschap je nodig hebt? Neem contact met ons op voor een advies, of kom langs in de winkel om alles even te zien. We helpen je graag!

© 2018 - 2024 De Stadsakker, alles voor de moestuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel