Vogelhuis Multiholk Rietveld

Artikel 3 van 31
€ 62,50 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Dit vogelhuisje is een origineel voederhuis in de winter en een nestkast in de lente. Ontwikkeld met de expertise van erkende ornithologen.

Dit model kan zowel op een paal als tegen een schutting/muur bevestigd worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Het voedsel ligt zeer goed beschermd tegen wind, regen en uitwerpselen. Het bevestigingssysteem maakt het schoonmaken en bijvullen van dit vogel(voeder)huisje uiterst eenvoudig.

Als voederhuis: Het huis bevat een 2- liter reservoir voor vogelzaad. De ronde invliegopening kan afgesloten worden op het moment dat het als voederhuisje dienst doet. Het is geschikt voor kleine vogels omdat de afmetingen dusdanig zijn dat grotere vogels er niet op kunnen landen.

Als nestkast voor meesjes: De ronde invliegopening (32 mm) is groot genoeg voor alle vogels ter grootte van een koolmees of kleiner. De ingang is gemaakt van hardhout en biedt zo bescherming tegen spechten. De binnenkant is voorzien van kleine inkepingen die de jonge vogeltjes voldoende houvast bieden om het nest te verlaten als het zover is. Het huisje is voorzien van voldoende ventilatie om een aangenaam klimaat tijdens warme dagen te waarborgen.

Productafmetingen:

ca. 20 cm x 21 cm x 28 cm (L x B x H)

Netto inhoud:

2 liter

Materiaal:

hout uit 100% ecologische bossen

© 2018 - 2024 De Stadsakker, alles voor de moestuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel