per pagina
Sorteer op
 • Bosui 'White Lisbon'
  Bosui 'White Lisbon'

  Bosui ‘White Lisbon’ ontwikkelt een lange, witte schacht. Het loof is frisgroen en staat rechtop. Dicht bij elkaar zaaien zorgt voor fijne bosuitjes.

  Zaaien: Vanaf half maart tot half mei. Dicht bij elkaar zaaien op rijen van…

  € 3,00
 • Cherrytomaat 'Cerise'
  Cherrytomaat 'Cerise'

  Cherrytomaat ‘Cerise’ geeft donkerrode, glimmende tomaatjes van circa 20 gram met een bijzonder zoete smaak. De hoofdstengel steun geven en de uitlopers (dieven) in de oksels regelmatig verwijderen.

  Kasteelt: voorzaaien in…

  € 3,00
 • Cherrytomaat 'Yellow Clementine'
  Cherrytomaat 'Yellow Clementine'

  Cherrytomaat 'Yellow Clementine' is een tomaat met zeer grote trossen van ronde gele vruchtjes. Deze kerstomaatjes hebben een gewicht van ongeveer 10 gram en een diameter van 2,5 cm. De stam ondersteunen en regelmatig dieven. Per…

  € 3,00
 • Cherrytomaat 'Zuckertraube'
  Cherrytomaat 'Zuckertraube'

  Cherrytomaat ‘Zuckertraube’ is zeer groeikrachtig en produceert grote trossen met smaakvolle, zoete tomaten. De vruchten zijn net iets grover dan de vruchten van cherrytomaten. De vruchten hebben een gewicht van zo'n 15-20…

  € 3,00
 • Courgette 'Ola Gabriella F1'
  Courgette 'Ola Gabriella F1'

  Ola Gabriella F1’ is een heerlijke courgette met prachtige gele vruchten en een milde, zoete smaak. Deze sterke plant produceert het hele seizoen nieuwe vruchten, waardoor u flexibel kunt oogsten.

  Voorzaaien kan voor teelt in…

  € 3,00
 • Knolvenkel 'Perfection'
  Knolvenkel 'Perfection'

  Knolvenkel ‘Perfection’ heeft mooie, grote, ronde knollen. De planten zijn niet schietgevoelig. Een goede vochtvoorziening is belangrijk voor optimale groei. Vanaf april kan je voorzaaien. Uitplanten kan dan in mei.
  Een goede…

  € 3,00
 • Komkommer 'Marketmore'
  Komkommer 'Marketmore'

  Komkommer ‘Marketmore’ is een stekelig ras. De dikke, smakelijke vruchten worden ruim 20 cm lang en 5 cm dik. De vruchten groeien aan de zijscheuten. Deze zijscheuten mag u daarom nooit in hun geheel wegsnoeien.

  Zaaien: eind…

  € 3,00
 • Komkommer 'Telegraph Improved'
  Komkommer 'Telegraph Improved'

  Komkommer 'Telegraph improved' is een oud Engels ras. De planten hebben ondersteuning nodig om lange, rechte vruchten te krijgen. De vruchten groeien aan de zijscheuten. Op de grond geteeld gaan de vruchten mogelijk krullen.…

  € 3,00
 • Meiraap
  Meiraap

  Meiraap ‘Goldana’ (Brassica rapa, type Ronde Gele) is een ronde, gele knol met geel vruchtvlees. Meiraap is een snelgroeiend knolgewas. Het blad kan als raapsteel worden gegeten.

  Bemesting is niet nodig. Zaaien in maart/april…

  € 3,00
 • Meiraap 'Platte Witte Mei'
  Meiraap 'Platte Witte Mei'

  Meiraapje Platte Witte Mei is een platronde knol met wit vruchtvlees. Snelgroeiend knolgewas voor het voor- en najaar. Was vroeger een belangrijk voedingsgewas. Verder kan het blad als raapsteel worden gegeten.

  Bemesting is niet…

  € 3,00
 • Nieuw-Zeelandse spinazie
  Nieuw-Zeelandse spinazie

  Nieuw-Zeelandse spinazie heeft veel meer groeikracht dan de standaard spinazie, vooral in de breedte. De zaden kiemen traag en alleen bij hogere temperaturen.

  De naamgeving van de Nieuwzeelandse spinazie is misschien wel…

  € 3,00
 • Peper 'Westlandse Lange Rode'
  Peper 'Westlandse Lange Rode'

  Peper ‘Westlandse Lange Rode’ heeft vrij kleine vruchten die scherp zijn van smaak. De Peper is langwerpig en puntig van vorm. De vruchten zijn in een jong stadium groen en kleuren naar rood. Geschikt om te drogen.

  Voorzaaien…

  € 3,00
 • Pompoen 'Fictor' (rankend)
  Pompoen 'Fictor' (rankend)

  Pompoen ‘Fictor’ is een rankende, oranje pompoen met veel groeikracht, een hoge opbrengst en een lange houdbaarheid. Zaai ter plaatse in juni in een door de zon opgewarmde bodem bij >20 graden Celsius. Dit ras vertoont qua…

  € 3,00
 • Pompoen 'Solor'
  Pompoen 'Solor'

  Pompoen ‘Solor’ is een oranje pompoen met een vruchtgewicht van circa 1,1 kg. Het ras is vroegbloeiend, gemiddeld zeven tot tien dagen vroeger dan het standaardras ‘Uchiki Kuri’. Dit geeft de mogelijkheid om bij ongunstige…

  € 3,00
 • Pompoen 'Sweet Dumpling'
  Pompoen 'Sweet Dumpling'

  Delicata-pompoen 'Sweet Dumpling' is een kleine, witte pompoen met donkergroene strepen en diepe ribben. De vruchten hebben een gewicht van zo´n 300 gram bij een doorsnede van 8-12 cm. Heerlijk zoet, oranje vruchtvlees. Ter…

  € 3,00
 • Prei 'Blauwgroene Herfst'
  Prei 'Blauwgroene Herfst'

  Prei ‘Blauwgroene Herfst’ heeft minder last van slijtageverschijnselen in de late herfst-winter en kan vrij veel vorst verdragen. Behoeft een voedzame en diep losgemaakte grond.

  Vanwege de trage beginontwikkeling is het…

  € 3,00
 • Prei 'Herfstreuzen 2'
  Prei 'Herfstreuzen 2'

  Prei ‘Herfstreuzen 2’ is een robuust ras met dikke schacht. Zeer productief en uitstekend ras voor de herfstteelt. Behoeft een voedzame en diep losgemaakte grond.

  Vanwege de trage beginontwikkeling is het verstandig prei…

  € 3,00
 • Raapsteel 'Namenia'
  Raapsteel 'Namenia'

  Raapsteel ‘Namenia’ is een smakelijk ras met grove, malse bladeren en een korte groeiduur. Het is een typische voor-jaarsgroente. Heerlijk als stamppot of rauw in een salade.

  Raapsteel is een typische voorjaarsgroente. In de…

  € 3,00
 • Radijs 'Cherry Belle'
  Radijs 'Cherry Belle'

  Radijs ‘Cherry Belle’ is een mooie ronde, rode radijs, die niet snel bederft. Aantasting door larven van de koolvlieg kan voorkomen worden door het gewas met insectengaas te bedekken.

  Zaaien kan vanaf februari in de kas of…

  € 3,00
 • Radijs 'French Breakfast 2'
  Radijs 'French Breakfast 2'

  Radijs ‘French Breakfast 2’ is een mooie halflange radijs met rood-witte kleur. Aantasting door larven van de koolvlieg kan voorkomen worden door het gewas met insectengaas te bedekken.

  Zaaien kan vanaf februari in de kas of…

  € 3,00
 • Radijs 'IJskegel' ("Eiszapfen")
  Radijs 'IJskegel' ("Eiszapfen")

  Radijs 'IJskegel' (ook wel: "Eiszapfen") is een lange witte radijs met kort blad. De cilindrische radijs is een snelgroeiend ras en is al vanaf vroeg in het seizoen oogstbaar. De smaak is iets pittiger dan een andere…

  € 3,00
 • Rammenas 'Ronde Zwarte'
  Rammenas 'Ronde Zwarte'

  Rammenas ‘Ronde Zwarte’ is zeer geschikt als rauwkost voor in de herfst en winter. Dit gewas groeit op elke grondsoort. Weinig bemesten. Voor de winter optrekken, het loof afdraaien en in zand vorstvrij bewaren. Dit ras heeft…

  € 3,00
 • Rucola 'Esmée'
  Rucola 'Esmée'

  Rucola ‘Esmée’ is een eigen gekweekt ras van De Bolster. Esmee heeft mooi fijn en ingesneden blad. De smaak is pittig nootachtig, maar niet bitter.

  De jonge bladen vlak boven de grond afsnijden of met wortel en al optrekken.…

  € 3,00
 • Rucola 'Selvatica'
  Rucola 'Selvatica'

  Rucola ‘Selvatica’ kiemt wat trager dan normale rucola; een bodemtemperatuur van circa 20 graden is wenselijk. Leg een homogeen zaaibed aan, zonder grote kluiten. De bladeren kunnen gedurende een lange periode, vanaf ongeveer…

  € 3,00
 • Snijbiet 'Five Colours'
  Snijbiet 'Five Colours'

  Snijbiet ‘Five Colours’ is een prachtig snijbietenmengsel in diverse kleuren (rood, paars, oranje, geel en wit). De bladeren zijn grotendeels groen. Te telen op alle grondsoorten.

  Zaaien: maart - augustus, plantafstand 20x15…

  € 3,00
 • Spinazie 'Vroeg Reuzenblad'
  Spinazie 'Vroeg Reuzenblad'

  Spinazie ‘Vroeg Reuzenblad’ is een scherpzadig ras en een snelle groeier. Vroeg Reuzenblad is speciaal geschikt voor een vroege teelt. Spinazie is weinig vorstgevoelig.

  Zaaien vanaf januari-februari onder glas en vanaf half…

  € 3,00
 • Spinazie 'Winterreuzen'
  Spinazie 'Winterreuzen'

  Spinazie ‘Winterreuzen’ is het klassieke winterteelt ras van spinazie. Dit ras geeft groot, donkergroen blad en is zeer bestand tegen de vorst. In de zomer gaat deze snel schieten.

  Bij een zaai in de late zomer en herfst…

  € 3,00
  55 - 81 van 128 resultaten
© 2018 - 2024 De Stadsakker, alles voor de moestuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel